The Force of Stars Pasanggiri pa Fairspin kasino

Kalayan ngadeukeutan Poé Star Wars, Fairspin ngajak pamaénna pikeun ngagungkeun acara epik ieu ku cara ngiringan turnamén The Force of Stars. Ieu turnamén blockchain nu ensures 100% transparansi sarta distributes $20.000 diantara 40 nu maen judi paling aktip. Gumantung kana tempat pamilon dina turnamén, aranjeunna earn tina $100 ka $3,500.

  • Sakabéh kaulinan kaasup
  • Taya bets qualifying minimum

Turnamén bakal lumangsung antara 27 April jeung 3 Méi. Pikeun naek ka luhureun leaderboard nu, pamaén kudu ngumpulkeun saloba tokens TFS sabisa. TFS nyaeta Fairspin token earned pikeun unggal alungan. The badag stake, tokens beuki credited. Pikeun maksimalkeun pungsi jumlah TFS narima, pamaén bisa milih maén liang .

#Force #Stars #Pasanggiri #Fairspin #kasino