Saha Anu Ngaluarkeun sareng Kumaha Mariksana

Saha Anu Ngaluarkeun sareng Kumaha Mariksana

kabingungan kuring ngeunaan lisénsi Curacao geus tumuwuh saprak kuring mimiti noticing teu ukur ayana lisénsi nu, tapi ogé jumlahna. Sigana ampir kabéh casinos didaptarkeun dina yurisdiksi ieu ngagunakeun lisénsi sarua. Kumaha bisa kitu? Hayu urang manggihan.

lisénsi master Curacao

Anu mimiti, Curacao eGaming sanes hiji régulator resmi. Éta ngan salah sahiji nu disebut master licensees. Lisensi master Curacao masihan anu gaduh hak pikeun ngaluarkeun sublisensi langsung ka operator. Ieu naha nomer lisénsi idéntik.

Dulur anu ngadaptarkeun Curacao eGaming earns 1668 / JAZ. Aya lisensi master séjén anu ogé sublicense loba merek kasino. Ieu naha angka cocog dina loba situs web. Nanging, teu kedah seueur anu gaduh lisénsi master. Numutkeun Casinomeister, aya opat. Kamentrian Kaadilan Curacao ngaluarkeun lisénsi master ieu.

Teu kawas jurisdictions séjén, nembongan yen operator teu bisa ménta Curacao judi lisénsi langsung ti Departemen Kaadilan. Kanyataanna, pamaréntah geus ngaleupaskeun sagala tanggung jawab jeung teu ilubiung dina monitoring sarta ngajaga hak pamaén. Ieu daun kamar pikeun scammers anu curang pamaén tanpa pinalti.

Nanging, anjeun kedah émut yén henteu sadayana operator anu dilisensikeun di Curacao mangrupikeun scammers. Duanana operator jujur ​​​​sareng scammers tiasa ngabagi lisénsi anu sami. Hanjakal, kalangkang scammers tuang on operator jujur, sarta pamaén henteu deui nyobian ngabedakeun goréng tina alus. Ulah ngabentenkeun sadaya casinos dilisensikeun di Curacao.

Saha anu Nyepeng Lisensi Master Curacao?

  • Curacao eGaming — 1668/JAZ
  • Antilephone — 8048/JAZ
  • Kaulinan Curacao – 365 / JAZ
  • e-Manajemén NV – 5536 / JAZ

Ieu opat pausahaan nyieun sakabéh Curacao urang judi bisnis lisénsi. Dina basa sejen, aranjeunna mangrupakeun jenis sumber primér. Kasino tiasa dianggo henteu langsung sareng aranjeunna, tapi ngalangkungan perantara – contona, ngalangkungan perusahaan anu nyayogikeun jasa kasino White Label.

Kumaha Kaaslian Lisensi Bisa Diverifikasi?

Atoh, klik logo lisénsi dina footer. Anjeun kedah dibawa ka halaman wéb validator sareng ningali halaman kalayan konfirmasi lisénsi. Anjeun tiasa dibawa ka situs wéb anu béda-béda, gumantung kana lisénsi master operator:

  • Curacao eGaming – validator.curacao-egaming.com
  • Antilllephone – validator.antillephone.com
  • Kaulinan Curacao – gaming-curacao.com/validation

Curacao eGaming

Antilés

Kaulinan Curacao

Aya rumor ngeunaan situs web/situs web palsu kalawan alamat deukeut, confirming lisensi palsu – mangga ati. Kami ngan ukur ngupingkeun gosip sapertos kitu ngeunaan Curacao eGaming, tapi meureun aya situs wéb palsu anu sanés.

Ngeunaan téma ieu

Naon Multi-Akun sareng Naha Henteu Diidinan di Kasino Online?

Curacao 5536 / Lisensi JAZ – Case husus

Perlu dicatet yén tilu perusahaan nyayogikeun alat pikeun pariksa kaaslian lisensina. Tapi, lisénsi master Curacao nomer 5536/JAZ teu tiasa diverifikasi pisan. Éta milik e-Management NV

Kami pariksa belasan situs web sareng lisénsina, sareng teu aya anu gaduh tautan ka validator (verifikasi). Henteu aya pilihan sapertos kitu dina halaman wéb e-Manajemén. Gemblengna, kasus umumna ngabingungkeun.

Henteu aya inpormasi ngeunaan anu gaduh lisénsi master 5536/JAZ. Sigana nu boga lisensi master ieu teu hayang ditéwak. Urang kapanggih informasi dina sababaraha panglawungan yén éta milik e-Manajemén NV Pikeun pariksa ieu, urang kudu ngagali saeutik deeper.

Urang kedah nyetél kompas, sabab boh casinos kalawan lisénsi ieu, atawa pausahaan sorangan nyadiakeun Tumbu ka validators lisénsi. Anjeun tiasa mariksa nomer pendaptaran perusahaan anu didaptarkeun di Curacao dina situs wéb Curacao Chamber of Commerce.

Urang pariksa nomer pendaptaran pausahaan operasi kasino jeung 5536 / lisénsi JAZ. Aranjeunna gaduh e-Manajemén NV dituduhkeun salaku éntitas resmi, sareng nomer pendaptaranna nyaéta 84670. Ieu mangrupikeun perusahaan anu sami, sanaos alamat dina laporan éta béda sareng alamat anu dipasihkeun dina halaman wéb e-Management Group, salaku nami perusahaan. para Diréktur ogé sarua.

Kumaha pariksa rinci perusahaan di Curacao nganggo nomer pendaptaran?

Nganjang ka Curacao Chamber of Commerce ramatloka curacao-chamber.cw tur pilih Services tina menu luhur, lajeng Milarian Company. Lebetkeun nomer pendaptaran sareng tingali nalika perusahaan diciptakeun, saha anu ngajalankeunana, sareng detil sanésna.

Naha lisénsi Curacao tiasa dipercaya atanapi henteu?

Aya pernyataan dina salah sahiji situs wéb anu ngawasaan lisénsina 1668/JAZ, 365/JAZ, 5536/JAZ sareng 8048/JAZ teu diidinan ngaluarkeun sublisensi. Ieu henteu leres – aranjeunna gaduh hak éta. Masalahna nyaéta teu aya anu ngatur aranjeunna, katingalina. Sabalikna, teu aya rasa pikeun aranjeunna tetep ningali situs wéb kasino dimana aranjeunna ngaluarkeun lisénsi. Tétéla jujur ​​éta lain kawajiban, tapi pilihan.

Aya hiji panalungtikan dina ramatloka Casinomeister ngeunaan kasus dimana a kasino jeung 1668 / lisénsi JAZ dikaluarkeun ku Curacao eGaming ieu bray maké software tiruan ti NetEnt na Novomatic. Curacao eGaming dibere beja kajadian, tapi teu maréntahkeun kasino pikeun ngabalikeun duit ka pamaén.

Numutkeun Casinomeister, scammer kasino ieu nembe dihapus kaulinan palsu sarta terus beroperasi. Ti ieu, Casinomeister menyimpulkan yén falsafah balik Curacao eGaming nyaeta “Ulah make software palsu. Upami anjeun nganggo éta, punten hapus, upami henteu, kami bakal ngabatalkeun lisénsi anjeun.” Ieu ngandung harti yén operator henteu dina bahaya sanajan panipuan maranéhanana kabuktian.

Deui, eta kudu dicatet yén teu sakabeh casinos nu ngagunakeun lisénsi Curacao mangrupakeun scams. Aya ogé operator jujur ​​diantara aranjeunna.

#Saha #Anu #Ngaluarkeun #sareng #Kumaha #Mariksana