Kumaha Maén Roulette → Ngawasaan Dasar Roulette pikeun Beginners %% taun ayeuna%%

Kumaha Maén Roulette → Ngawasaan Dasar Roulette pikeun Beginners %% taun ayeuna%%

Ayeuna anjeun panginten ngagaduhan ide naon roulette tanpa diajar nanaon ngeunaan éta. Kaulinan anu cara séjén nyadiakeun kasempetan judi maké kabayang jeung bal. Pamaén nyangka bal ka darat dimana maranéhna nyangka ka darat pikeun sababaraha kameunangan . Pikeun ngawitan ngarasakeun kaulinan, Anjeun ngan perlu nyaho sababaraha leuwih dasar ngeunaan kumaha carana maén roulette.

Variasi Roulette

Teu loba panyadia eusi nyobian rék dilegakeun kumpulan jenis roulette, tapi aya judul anyar sapanjang kalawan tilu klasik heubeul: Amérika / Éropa / Perancis. Salaku fokus shifts kana resiko gede tur payouts hadé, urang mimitian ningali sababaraha variasi twisted nu nawiskeun payouts nepi ka 500x nu badag dibandingkeun jeung standar 35x max roulette ngéléhkeun .

Golden Chip Roulette ku Yggdrasil mangrupa judul dumasar RNG nu nawarkeun potency max 500x. Bari variasi séjén kalawan payouts sarupa kilat Roulette ku Évolusi sarta Mega Roulette ku pragmatis Play. Loba versi béda tina dealers live muncul dina casinos anu dasarna sami tapi béda dina cara aranjeunna dibere, bari panggih tetep sarua.

variasi roulette chip emas

Ganda Ball na Roulette saharita teh dua jenis nonclassical paling has. Kahiji nyaeta ngeunaan dua bal nu nyadiakeun pilihan tohan riskier kalawan hadiah saluhur 1.300 ka 1. Roulette instan téh sadayana ngeunaan speed na sagala pamuter bisa maénkeun dina Pace maranéhna resep. 12 roda anu otomatis nyingkronkeun tur salawasna pindah ka masihan hiji angka acak pas “Play Kiwari” tombol dipencet.

Kumaha Play Roulette

Nalika babak dimimitian, pamaén dibéré waktu pikeun nempatkeun bets. Tuluy maranehna ngadagoan bal ragrag kana salah sahiji slot. Éta naon nangtukeun winners jeung pecundang. Hiji babak lasts hiji babak. Ieu aturan utama anu unggal versi roulette kieu.

Ieu kaulinan pisan basajan tur intuitif dulur boga sahanteuna sababaraha pangaweruh dasar ngeunaan. Janten, langkung gampil ngartos sesa konsép konci sareng kéngingkeun pangalaman munggaran. Nyaho kumaha carana nempatkeun ngan hiji alungan basajan cukup keur senang.

Manggihan Méja Katuhu pikeun Anggaran Maén Anjeun

Bet roulette minimum anu cukup leutik sarta loba pamaén can mampuh. Tapi lamun méakkeun teuing waktos spinning kabayang, malah bet minimum bisa ngarugikeun anjeun pisan. Ku kituna, salawasna méakkeun dina hartosna anjeun sabab roulette bisa bangkrut anjeun dina waktu anu singget lamun anjeun teu méakkeun dina hartosna Anjeun. Salah sahiji konci pikeun jawab judi nyaeta milih hiji méja kalayan wates luyu jeung pamikiran ngeunaan manajemén bankroll.

Meuli Chips ti Croupier

Lamun approaching hiji méja dina kasino fisik, hal kahiji anu kudu dipigawé pikeun gabung kaulinan mangrupa bursa duit pikeun chip. Dina casinos online, anjeun kudu unggah jumlah nu tangtu dana pikeun resiko duit nyata.

Pasang alungan anjeun dina tempat anu anjeun pikahoyong dina méja

layouts tabel Roulette umumna sarupa. Sakali anjeun biasa kana salah sahijina, anjeun bakal yakin dina nganapigasi tata letak anu sanés. Pikeun nempatkeun alungan hiji, saukur pilih nilai chip teras klik dina bagian luyu tabel. Pamaén online biasana bakal gaduh tip anu nyarioskeun naon jinis alungan anu badé ditempatkeun nalika aranjeunna mindahkeun beurit dina bagéan anu béda.

Croupier ngumumkeun Unggul Jumlah. Sakali balna pageuh dina saku, kumpulkeun winnings anjeun atanapi pamit ka chip anjeun. Jumlah unggul bakal diumumkeun sarta tabél kudu diberesihan pikeun babak anyar.

Milih hiji Roulette Table

Casinos biasana nawiskeun sababaraha tabel roulette pikeun nampung teu ukur pamaén anu resep variasi béda tina kaulinan tapi ogé maranéhanana kalawan budgets béda. Éta sababna anjeun biasana gaduh sababaraha pilihan pikeun dipilih.

Inget ngeunaan ujung imah sabab nembongkeun sabaraha anjeun bakal leungit dina jangka panjang. Antara Perancis, nu paling nguntungkeun, jeung Amérika, nu sahenteuna nguntungkeun tina tilu varian klasik, aya bédana 3,91%. Éta béda anu signifikan pikeun malire. Janten, nalika dibéré pilihan, pilih varian kalayan kaunggulan imah panghandapna.

Lamun datang ka wates méja, pikir ngeunaan anggaran anjeun sarta sabaraha lila rék lepas. Dumasar ieu, mutuskeun naon wates alungan minimum anu alus pikeun anjeun.

Ngeunaan téma ieu

Kumaha Buka hiji Kasino Online? Solusi Label bodas

Roulette alungan Tipe

Kaulinan nawarkeun loba kasempetan tohan kalawan tingkat béda tina resiko na payout. Sakumaha biasa, ganjaran pakait sareng tingkat résiko. Kusabab résiko anu langkung luhur dibales ku kameunangan anu langkung ageung, biasana henteu aya alungan anu langkung saé atanapi langkung goréng sabab ujung bumi henteu robih.

Sanajan kitu, varian Amérika nawarkeun naon disebut Basket / Lima Jumlah alungan. Ieu ngawengku enol, ganda enol, 1, 2 jeung 3. Ieu bayaran 6 ka 1, tapi ujung imah mana up ti standar 5,26% ka 7,89%. Kituna disarankan pikeun nyingkahan nempatkeun bets ieu.

Bet Dina

The chip disimpen dina tabél dibagi kana bagéan. Aya aturan nu tangtu dimana duit kudu dipindahkeun nalika nempatkeun bets tangtu, sarta lamun chip disimpen dina tabel utama kalawan nomer 0-36, ieu bets jero. Kusabab aranjeunna ngasupkeun nomer unggul pangsaeutikna, aranjeunna dibayar kirang, tapi leuwih picilakaeun. Aya lima jenis bets jero, tambah hiji husus pikeun roulette Amérika. Handap kami ngajelaskeun kumaha carana nempatkeun bets roulette jeung payouts husus bisa meunang.

  1. Duit disimpen langsung di jero salah sahiji bagéan wilanganana hartina bet angka tunggal dijieun. Eta teu kudu noél ujung sektor mana wae, disebutkeun eta bisa dianggap salaku alungan sejen. bet ngan bakal meunangna lamun jumlah dipilih mucunghul. The payout baku nyaeta 35 ka 1.
  2. Chip dina wates dua angka nunjukkeun bet Split. Bal nu lemahna dina salah sahiji kantong ieu mangrupa win a. Hasilna 17 ka 1 ngagentos résiko anu anjeun pikahoyong nalika milih jinis alungan ieu.
  3. Tilu angka alungan disebut jalan. The chip kudu di tepi luar tabel katuhu gigireun kolom dipilih. Aya 12 variasi mungkin tina Path mimitian ti 1, 2, 3 jeung nepi ka 34, 35, 36. hasilna nyaeta 11 ka 1.
  4. The Corner alungan nyertakeun opat angka nu nyieun hiji pasagi. Mindahkeun duit ka parapatan tempat opat bagéan ieu papanggih. Kusabab résiko dua kali langkung handap dibandingkeun Split, éta mayar 8 ka 1.
  5. Genep-angka / Genep-baris ngawengku dua kolom tatangga. Duit kudu disimpen dina ujung luar tabel di juru dibagi ku dua kolom ieu. alungan Ieu masih rada picilakaeun sarta ajak pamaén ka resiko duit maranéhanana, aya hiji 5 ka 1 payout.

Tempo gambar di handap pikeun conto nempatkeun bets. Ti kénca ka katuhu maranéhna datang dina urutan mimitian ti angka tunggal nepi ka genep angka.

kumaha carana maén roulette di tohan

Amérika Roulette nawarkeun hiji alungan tambahan dina, Lima Jumlah / karanjang. Urang disebutkeun di luhur salaku alungan mamat dipikawanoh kalawan luhur 7,89% kaunggulan imah. Aya sih euweuh alesan pikeun nempatkeun bets ieu, tapi aya na sababaraha nu maen judi bisa nyandak kasempetan.

Luar tohan

Iraha wae chip teu némpél bagean wilanganana tabel roulette, mangka disebut alungan luar. Éta ayana di luar méja utama sareng di jero bagéan tambahan anu ngagaduhan chip. Pikeun nempatkeun alungan, anjeun ngan saukur nempatkeun artos dina séktor anu dipikahoyong.

  • Malah duit mangrupa alungan 18 angka nu mere kasarna 50% kasempetan meunang. Kategori ieu diwangun ku tilu jenis bets dumasar kana warna sektor, urutan numeris na, jeung naha jumlahna malah atawa ganjil. hasilna nyaeta 1 ka 1 sangkan anjeun meunang jumlah alungan anjeun dina luhureun bets sorangan lamun ngéléhkeun .
  • Kolom jeung belasan nu sarupa dina éta maranéhna asupkeun 12 angka na mayar 2 ka 1. Tapi posisi sector béda. Kolom mangrupa string 12 angka tunggal disusun horizontal. Sektor mana chip kudu indit biasana ditandaan “2 ka 1” dina tabél.
  • Belasan alungan ngawengku opat jajar 3 angka unggal. Nempatkeun duit anjeun dina salah sahiji tina tilu séktor ditandaan: “1st 12″ “2jeung 12″ jeung “3”rd 12″. Contona, salah sahiji puluhan kaasup angka ti 1 nepi ka 12.

kumaha carana maén roulette jeung meunang bets luar

Kombinasi alungan séjén

Aya kirang umum bets roulette sadia dina sababaraha kaulinan. Karanjang, dibahas di luhur, salah sahijina. Aya ogé Kahiji Opat, nu versi Éropa Basket ngawengku séktor 0 ka 3. Paling aheng meureun tipe alungan oray. Ieu alungan sejen nu ngawengku 12 angka, Tapi maranéhna ngabentuk bentuk oray. Kaasup angka nu datangna diagonally luhur jeung ka handap. Satengah mimiti oray nyaeta 1, 5, 9, 12, 14 jeung 16 lajeng mana handap dina cara nu sarua.

Kumaha Draw Roulette House Tepi

Teu perlu nyieun itungan. Ngan unduh tabel khusus anu nyayogikeun sagala nilai kauntungan kasino pikeun sagala rupa roulette. Gampang ngapalkeun nilai-nilaina.

Kumaha Play Roulette na Win

Seueur sistem tohan disarankeun anu nyarios ngabantosan ningkatkeun deui. Tapi teu aya deui jalan ujung imah roulette bisa ngurangan. Ieu gampang meunang, sarta sering kameunangan mungkin lamun milih nempatkeun malah bets duit. Dina casinos nyata, aya jawaban sejen kana sual kumaha carana meunang dina roulette, jeung nu disebut clocking. Pamaén mertimbangkeun sababaraha faktor sateuacan sareng saatos bal dialungkeun pikeun nangtukeun dimana éta bakal darat. Tapi metoda ieu biasana ngalibatkeun pamakéan gadget dilarang di jero tempat judi.

FAQ

Roulette pisan gampang master a. Anjeun ngan perlu diajar bets dasar tur nyaho dimana nempatkeun chip. Nalika anjeun mimiti ngarasa langkung percaya diri, anjeun tiasa ngajalajah langkung seueur pilihan tohan.

kasino ngabogaan 5,26%, 2,70% jeung 1,35% kaunggulan imah di Amérika, varian Éropa sarta Perancis game. Éta sabaraha operator earns rata-rata.

Kusabab hasilna acak sarta henteu strategi ngurangan tepi, Anjeun saukur tiasa ngadamel bets aman meunang leuwih mindeng.

#Kumaha #Maén #Roulette #Ngawasaan #Dasar #Roulette #pikeun #Beginners #taun #ayeuna