Kabéh Ngeunaan VAVADA kasino X turnamén

Kabéh Ngeunaan VAVADA kasino X turnamén

Tujuan tina unggal pamilon X-turnamén di VAVADA Kasino nyaéta pikeun meunangkeun multiplier win pangluhurna anu dihasilkeun tina hiji spin tunggal. Ukuran bet ngajadikeun bédana tapi teu jadi loba. X-turnamén biasana lumangsung antara 12-18 poé. Hadiah pools rupa-rupa, Contona, hiji titik TOP bisa earn Anjeun $ 12.000 dina hiji turnamén jeung $ 20.000 di sejen.

Pikeun nangtukeun juara, win multiplier dikali koefisien, nu gumantung kana ukuran bet:

  • ti $0,15 ka $0,74: – 1
  • ti $ 0,75 ka $ 1,49: – 2
  • ti $1,50 ka $2,99: – 3
  • ti $3,00 ka $7,49: – 4
  • ti $7,50 ka $14,99: – 5
  • ti $ 15,00 ka $ 29,99: – 6
  • ti $30,00 ka $59,99: – 7
  • ti $60,00 sarta nepi: – 8

Anggap anjeun bet $2 jeung meunang $500. Dina hal ieu, win multiplier anjeun x250. Ukuran bet antara $ 1,31 sareng $ 2,65 ngahasilkeun koefisien x3 pikeun anjeun. Pikeun ngitung jumlah titik turnamén anjeun nampi, kalikeun x250 ku x3, nyaéta 750.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, tumuwuhna ukuran bet teu sabanding jeung tumuwuhna koefisien. bets badag teu mawa badag kameunangan , sarta pamaén anu bet jumlah minimum anu mindeng dina luhureun leaderboard di X-turnamén.

Contona, hiji $ 100 alungan 200 kali leuwih badag batan $ 0,50 alungan, tapi koefisien bédana leuwih leutik. Anjeun teu meunang 200, tapi ngan 8 kali saloba titik salaku koefisien naek ti x1 mun x8.

Biasana, sadaya pamaén, paduli status VIP maranéhanana, cocog pikeun X-Turnamén. Ngan duit nyata ngéléhkeun diitung nuju skor. bonus (cashback, euweuh deposit bonus, jeung sajabana) kitu ogé payouts jackpot jeung kaulinan bonus pending teu kaétang.

slot Score pangluhurna

Wondering naon slot anjeun kudu milih pikeun nyobaan jeung meunang X-turnamén? Anjeun tiasa mendakan jawaban ku ningali juara. Ieu mangrupikeun 10 judul anu ngagaduhan skor pangluhurna dina sababaraha turnamén katukang.

Ngeunaan téma ieu

The Force of Stars Pasanggiri pa Fairspin kasino

X-turnamén nomer 471 (14-30 Désémber 2021)

Slot di handap ieu kéngingkeun seueur poin:

  1. Cash Rolls (PlaynGo)
  2. Fire Hopper (Push Gaming)
  3. Money Train 2 (Relaxasi Kaulinan)
  4. Fire Hopper (Push Gaming)
  5. NFT MegaWays (Kaulinan Macan Beureum)
  6. Lantera & Singa: Tahan & Meunang (iSoftBet)
  7. Buku Emas: Klasik (PlaySon)
  8. Greta Goes Wild (iSoftBet)
  9. Bank Beusi (Kaulinan Kasual)
  10. Trail of the Dead (Kaulinan Bersantai)

X-turnamén nomer 470 (29 Nopémber – 14 Désémber 2021)

Slot di handap ieu kéngingkeun seueur poin:

  1. Jammin’ Jars 2 (PushGaming)
  2. Fire Hopper (Push Gaming)
  3. Fire Hopper (Push Gaming)
  4. Greta Goes Wild (iSoftBet)
  5. Raja Tiran Megaways (iSoftBet)
  6. Money Train 2 (Relaxasi Kaulinan)
  7. Jammin’ Jars 2 (PushGaming)
  8. Fire Hopper (Push Gaming)
  9. Dinopolis (Game Push)
  10. Partéi Buah (Kaulinan Pragmatis)

X-turnamén nomer 469 (12 – 29 Nopémber 2021)

Slot di handap ieu kéngingkeun seueur poin:

  1. Lil Devil (Kaulinan waktos ageung)
  2. Merlin sareng Ratu És Morgana (PlaynGo)
  3. Seuneu Dina xBomb Hole (Kota Taya Wates)
  4. Blazing Bull 2 ​​(Kalamba Game)
  5. Jammin’ Jars 2 (PushGaming)
  6. Raja Tiran Megaways (iSoftBet)
  7. Emerald King Rainbow Path (Reel Kingdom)
  8. Greta Goes Wild (iSoftBet)
  9. Jammin’ Jars 2 (PushGaming)
  10. Raja Tiran Megaways (iSoftBet)

software: Amatic Industries, Belatra kaulinan, Betsoft, Betgames.TV, Big Time kaulinan, Blueprint kaulinan, Booongo, EGT Interactive, ELK Studios, Endorphina, évolusi, Fantasma Kaulinan, Gamomat, Habanero, Hacksaw kaulinan, Igrosoft, beusi Dog, iSoftBet , Kalamba Games, Merkur Gaming, Microgaming, NetEnt, NoLimit City, Peter & Sons, PGSoft, Play’n GO, Playson, Playtech, Pragmatic Play, Push Gaming, Quickspin, Red Tiger Gaming, ReelPlay, AvatarUX, TrueLab Games, Relax Gaming , Spinomenal, Stakelogic, Thunderkick, Tom Horn Gaming, Vivo Gaming, Yggdrasil Gaming, Slotmill

#Kabéh #Ngeunaan #VAVADA #kasino #turnamén