Hiji slot, mulih béda. Operator Bisa Pilih RTP

Hiji slot, mulih béda.  Operator Bisa Pilih RTP

Loba pamaén ngawadul yen aranjeunna geus ditipu jeung rampok, sabab kaulinan teu mayar sakumaha sakuduna. Loba ieu batang ti jahiliah kumaha kaulinan kasino online jalan, tapi kadang kacurigaan ieu ngakibatkeun pamanggihan héran.

Salah sahijina nyaéta kalayan kaulinan demo GameArt. Pamaén mimiti ngawadul yén kaulinan uji éta langkung nguntungkeun tibatan dina modeu nyata. Ieu mimitina mecat salaku teu mungkin, tapi tungtungna tétéla bener. Leuwih ti éta, pamekar ngakuan ieu. Anjeun tiasa diajar rinci Ieuh.

Maén GO na Vérsi béda tina liang

Kasus sejen lumangsung dina mimiti 2017, lamun pamaén dipasang informasi ngeunaan mulih béda tina slot sarua dina casinos béda dina forum Casinomeister. Éta Play’n GO mesin slot. Jaman harita, aya diskusi ngeunaan panipuan pamaén sareng tuduhan pamekar sareng kasino.

Tétéla teu aya kajahatan – éta sah sareng jalanna sapertos kieu: sababaraha pamekar ngaluarkeun sababaraha vérsi kaulinan anu sami sareng hasil anu béda. Hal ieu dilakukeun sangkan slot maranéhna ngajual hadé. Sababaraha casinos hoyong 96% Vérsi balik, bari batur resep mulih minimal. “Fleksibilitas” dina pilihan ieu brings pamekar leuwih konsumén.

Pabrikan biasa gaduh sadaya vérsi ieu kalayan béda-béda anu dilisensikeun, tapi dina yurisdiksi anu béda. operator teu bisa mangaruhan hasil tina kaulinan. Anu pangsaéna, éta tiasa milih versi mana anu bakal ditawarkeun. Sanajan kitu, eta henteu dipikawanoh naha pilihan ieu dibereskeun, atawa kasino di bebas ngarobah persentase kana waktu.

Boh pamekar atawa kasino ngalanggar sagala hukum atawa curang pamaén, sabab kabeh versi anu dilisensikeun. Ngan dina sababaraha kasus inpormasi ieu ditahan pikeun alesan hukum. jurisdictions kuat kayaning Inggris sarta Malta merlukeun RTP unggal slot ditangtukeun.

Sanajan kitu, Curacao casinos teu wajib nyadiakeun inpo ieu, anjeun bisa nyangka. Ayeuna nebak naon anu bakal aranjeunna pikaresep: langkung luhur atanapi minimum. Sarat pikeun nangtukeun RTP bisa mangaruhan kasino pikeun milih persentase payback luhur. Sanajan kitu, dina kasus Curacao kasino , Anjeun ngan bisa nebak versi nu Anjeun muterkeun. Jelas, balik maksimum sanes pilihan pang populerna maranéhanana.

Kanyataan yén operator bisa milih persentase payback janten jelas ti respon salah sahiji wakil Casinomeister nampi ti manajer Play’n GO. Ieu naon anu dicarioskeun ngeunaan éta:

kasinomeister_rtp

Numutkeun salah sahiji anggota forum, operator kasino ditawarkeun tilu versi slot Play’n GO: kalawan RTPs 89%, 94% jeung 96%. Nanging, pangguna nyatakeun yén anjeunna henteu 100% yakin ngeunaan ieu.

Microgaming liang kalawan Balik deui Maneuh

Hal ieu dipercaya yén mesin slot Microgaming teu boga versi béda jeung varying mulih – sanajan maranéhna ogé dilisensikeun dina sababaraha jurisdictions, RTP salawasna sami. Ieu diklaim ku boga situs Casinomeister, anu spoke ka wawakil Microgaming.

Naha RTP Rusiah atanapi Henteu?

Naha pamekar nyumput kanyataan yén aranjeunna ngaluarkeun sababaraha vérsi, atanapi ngan ukur cicingeun ngeunaan éta? Panginten, teu aya anu naroskeun sateuacanna – atanapi aranjeunna ditaros ku jalma anu henteu dianggap sareng tiasa malire pamundut éta. Dina naon waé, kanyataanna sahenteuna Play’n GO henteu nyasabkeun saha waé sareng nyarioskeun sadayana sakumaha anu aya – sanaos ieu mangrupikeun warta anu henteu pikaresepeun pikeun pamaén.

Teu kanyahoan saha nu sejenna ngoperasikeun cara ieu, tapi paling dipikaresep, loba operator ngalakukeun. Ieu hususna bener keur pamekar anyar anu kumaha bae kudu nyieun jalan ka panonpoé dina industri sibuk ieu.

Upami operator henteu dibéré pilihan pikeun uih deui, pamekar résiko ditinggalkeun tanpa pamenta jasa. Pamekar teu aub langsung dina bisnis kasino, Tapi aranjeunna gumantung kana. Ku alatan éta, teu heran studio adaptasi produk maranéhanana pikeun kaperluan operator.

Sababaraha ngajawab yén casinos salawasna resep mulih luhur kusabab kompetisi, tapi urang teu satuju. Barina ogé, di hal nu ilahar pamaén malah teu nyaho versi nu aranjeunna maén, sarta mustahil pikeun nyieun hiji judgment dumasar kana rarasaan nyalira.

Ieu bisa dianggap yén teu kabeh casinos boga kabebasan pilihan. Contona, upami Inggris ukur ngakuan standar sorangan, operator bakal kapaksa nawiskeun ngan hiji versi kaulinan di pasar ieu, nu dilisensikeun aya. Di sisi séjén, lamun yurisdiksi nu ngakuan lisénsi sejen, lajeng kasino bisa milih versi nu nawarkeun. Ieu meureun ilahar diantara Curacao casinos – Chances aya, aranjeunna geus loba a milih tina.

RTP béda dina Casinos Dumasar Land

Pamaén bisa heran mun diajar yén pamekar software kasino online nawiskeun versi béda tina kaulinan anu sarua. Sanajan kitu, ieu geus lila latihan di casinos dumasar tanah-. Deui dina Séptémber 2019, Kevin A Harrigan sareng Mike Dixon nyebarkeun hasil panalungtikan anu ngajelaskeun prakték ieu.

Aranjeunna diajar pangaruh mulih béda ti slot sarua dina ngembangkeun kecanduan judi dina panalungtikan maranéhanana. Sanajan kitu, ulikan ieu ngandung émbaran pisan mangpaat sacara umum – contona, aranjeunna nyebutkeun handap dina bahan diterbitkeun:

Éta ogé disebutkeun yen aranjeunna ngahubungi lokal Grand River Raceway kasino jeung nanya nu versi tina opat kaulinan maranéhanana. Tétéla éta tina opat kaulinan, sarua darat kasino boga 9 atawa 8 versi pikeun tilu kaulinan, kalawan mulih teoritis béda ti 85% ka 98%. Ngan hiji kaulinan boga balik tetep 92,6%.

Ieu ngandung harti yén kasino a bisa boga sarua liang , Tapi kalawan mulih lengkep beda – kabeh nyetél dina kasino sarua. Sajaba ti éta, éta sagemblengna légal, sarta casinos di Ontario teu diperlukeun pikeun ngabejaan pamaén anu liang ngonpigurasi nu mulih.

Gemblengna, pikeun ayeuna, anjeun bisa jadi senang nu casinos online diperlukeun pikeun nembongkeun mulih teoritis liang dina jurisdictions reputable, sahenteuna.

#Hiji #slot #mulih #béda #Operator #Bisa #Pilih #RTP